Hengitys tasaantuu

Syksyn työsuma alkaa vähitellen laantua. Polttelen kynttilöitä aamusta iltaan, olen julistanut glögikauden avatuksi ja huolehdin siitä, että satsumat eivät lopu kesken.

Felicitas-Klinikan uudistetut nettisivut, joiden teksteistä vastasin, on avattu. Olen innoissani tuoreesta ilmeestä. Olen pyrkinyt kirjoittamaan lääketieteellisestä aiheesta ytimekkäästi, lämpimästi ja lähestyttävästi – tekstiä, jollaista itse haluaisin lukea.

Lasten ja nuorten terveyttä edistäviä käytäntöjä keräävä kirjanen Kahdeksan tienviittaa terveyteen on taittovaiheessa. Minä kirjoitin siihen kahdeksan case-haastattelua ja toimitin koko tekstin. Oli hauska tavata niin monia asiastaan hurjan innostuneita ihmisiä.

Viime viikon olen askaroinut Hiippakuntauutisten parissa – vuoden viimeisen numeron painoonlähtöpäivä on pian käsillä. Tämä 3 200 kappaleena ilmestyvä lehti on minulle kovin mieluisa työ – pieni julkaisu, jossa pääsee tekemään paljon ja toteuttamaan monia omia ajatuksiaan (sellaisista asioista kuin kuvan suunta tai äläyksen luonne – sopivankokoisia haasteita!).

Tänään olen ehtinyt aika pitkän tauon jälkeen selailla myös netin hääkeskustelupalstoja. Ne ovat vähän kuin Kauniit ja rohkeat: vuosien tauko ei haittaa mitään, sillä aiheet pysyvät pitkälti samoina. Keskustelijat sentään taitavat vaihtua… Äkilliseen innostukseeni on syynä eräs päässä muhiva työtehtävä, josta pitäisi tulla valmista vielä ennen itsenäisyyspäivää.

Vapaa-ajan ongelmia ei pitäisi ennen joulua tulla: ostin viikonloppuna Tallinnasta muutaman kilon hyvin houkuttelevia lankoja. Myös yksi laventelipellon värinen matto odottelee kutojaansa.

Sunnuntaina on ensimmäinen adventti. Se piristää mieltä. Hoosianna!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s