Tervetuloa työhuoneelleni!

Syyskuussa 2008 aloin allekirjoittaa sähköpostini ”tekstityöläinen”. Entisestä opiskelijasta ja sivutoimisesta toimittajasta oli tullut kokopäiväinen freelancer. Halusin profiloitua jotenkin, itselleni ja muille. ”Toimittaja” ei ollut riittävä termi – yhä enenevissä määrin olin tehnyt myös muita kuin suoranaisia toimittajan töitä. Mukaan oli tullut oikolukemista, kustannustoimittamista ja monenlaisten tekstien kirjoittamista ja hiomista.  Tekstityöläinen tuntui sopivalta.

Marraskuussa 2008 lisäsin sähköpostiallekirjoitukseeni ”FM”. Silloin sain Helsingin yliopistosta paperit käteeni: minusta oli tullut filosofian maisteri. Yliopistossa luin yleistä kirjallisuustiedettä, suomen kieltä ja viestintää.

Ennen tätä kaikkea olin ehtinyt jo kirjoittaa satoja lehtijuttuja ja käsitellä kymmeniä puolivalmiita kirjoja eri vaiheissaan. Nyt työhuoneeni on saanut virtuaalisen siiven. Täältä löytyvät tulevat työni, ja tätä kautta voit ottaa minuun yhteyttä. Tervetuloa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s