Hotellissa

Aloittelen uutta projektia: olen mukana tekemässä kirjasta ja nettisivuja lasten ja nuorten terveydestä. Homma on nopeatempoinen ja hahmottuu päässä aamusta iltaan. Mietin haastateltavia, jäsentelen aihetta.

Projektia varten kirjauduin eilen Habbohoteliin. Blogeissa, Facebookissa ja kohtuullisen perinteisillä nettisivuilla tunnen itseni sulavaliikkeiseksi, mutta tämä Habbo on selkeästi niiden juttu, jotka ovat koko elämänsä seilanneet netissä.  Sen maailma tuntuu minulle, 27-vuotiaalle, hankalasti hahmottuvalta. En ymmärrä kirjoittamattomia sääntöjä: mitä täällä oikein kuuluu tehdä ja puhua?

Tuli kuitenkin sellainen tunne, että jokaisen aikuisen kannattaisi käydä pienellä Habbo-hotellilomalla: siellä pitää luoda itselleen hahmo, jota saa pukea kuten haluaa ja joka osaa ainakin puhua, tanssia ja vilkuttaa. Hahmo liikuskelee virtuaalisessa maailmassa, jossa on kaikkea sitä mitä oikeassakin elämässä: puistoja, ravintoloita, harrastusmahdollisuuksia, hahmojen omia huoneita… Eilen jonotin Elämä on parasta huumetta -järjestön ylläpitämään Hububussiin, jossa saa keskustella päihteistä järjestön työntekijän Habbohahmon kanssa. Seisoin jonossa vartin, mutta bussi meni kiinni ennen kuin pääsin sisään. Tänään uudelleen!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s