Ihmisen kokoista yrittäjyyttä

On vaan jotenkin ihan äärettömän kiehtovaa, että joku nykykaupunkilainen poimii työkseen marjoja. Ja tekee omenamehua. Ja kauppaa joulukuusia naapurustoon. Kun viime viikolla haastattelin tällaisia hommia tekevää Teemu Holmia Kirkkoon ja kaupunkiin, ensimmäisenä huomasin siniset sormet. Sellaisia ei saa tietokonetta näpyttämällä. Juttu on ilmestynyt tänään nettiin, ja se on luettavissa täällä.

Samaan lehteen kirjoitin jutun laajasalolaisesta Saaremme Puodista, joka on hauska yhdistelmä asukasaktiivisuutta ja yrittäjyyttä. Puodissa pääsee kahvittelemaan, nauttimaan kekseliäästä sisustuksesta ja ostamaan lähi- ja luomutuotteita. Sympaattista! On kiinnostavaa nähdä, saavatko puodin aktiivinaiset kehiteltyä toiminnalla itselleen myös elannonsyrjää, kuten toiveena on. Toivottavasti, sillä samanlaiselle konseptille olisi kyllä tilausta muissakin kaupunginosissa. Jutun voi lukea täällä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s